Foto: Jens Dresling

Ugen der gik....Pressefoto

Posted by Jens Dresling Mon, January 29, 2018 08:08:36

Første uge efter Polfoto og Scanpix er flyttet sammen på Ritzau for mit vedkommende. Og altså endnu en forandring - den 4. på 1 1/2 år - hvem der skal have mine billeder og hvad jeg skal dække.
Så lige pt. - indtil næste forandring - dækker jeg udelukkende for Politiken. Det er selvfølgelig fint kun at have et medie at tænke på, men jeg savner at tale med mine gode billedredaktørkolleger Bente, Teit og Morten i telefonen.
Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageEller har det været en lidt stille uge med et besøg af den catalanske eksilleder Carles Puigdemont - og en hel del spanske pressefolk. En tur til det jyske onsdag og tre case historier og så lidt blandede historier hen over ugen, incl. en brand på Christiania med to døde.
Savner at være til håndbold i Kroatien med min gode rejsemakker Rasmus Bech.
Nå, men der er kun seks dage til fodbolden starter.
Kan næsten ikke vente.
Mere følger.

Joe leger med lysetPressefoto

Posted by Jens Dresling Sun, January 21, 2018 11:55:59


Mens jeg har drevet den af i tre uger og afholdt lidt ferie og nogle fridage, har Joe McNally lagt lys ude i skoven....
Læs mere på hans blog.

Your mobile does not support playing flash video.

Året er gik....Pressefoto

Posted by Jens Dresling Tue, January 02, 2018 17:17:20

Så er 2017 overstået - et travlt et for mit vedkommende.
Blog image11637 billeder er afleveret til Politiken, Polfoto, Ritzaufoto og en del også til AP.
73 fodboldkampe har jeg talt mig frem til - et utal af udrykninger til skyerier på Nørrebro og i Tingbjerg, mange timer i presselogen på Christiansborg og så alt det andet......
Blog imageDet har været et skidt år for mit fag, flere fyringer af kolleger og nu også sammenlægning af Polfoto - eller Ritzaufoto som det kom til at hedde i løbet af året - og så Scanpix. Det tror jeg ikke er til Politikens Hus fordel, men jeg er også kun fotograf....
Lad os se hvad 2018 bringer.
Blog imageÅrets værste oplevelse: Da kollega Lars Rønbøg og jeg kom op i presserummet på Aarhus stadion og vores computere var stjålet!

Årets bedste oplevelse: Øv, ikke rigtigt noget. Nej, forresten: Barnebarnet på 2 år er begyndt at kalde mig "Bessefar"!

Godt nytår!

EM i kortbanesvømningPressefoto

Posted by Jens Dresling Mon, December 18, 2017 07:31:16

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageSidste uge dækkede jeg EM i kortbanesvømning i Royal Arena. Puha, jeg havde travlt. Men jeg var da gudskelov i godt selskab med gode danske og svenske kolleger. Royal Arena var lavet om til svømmehal og det var såmænd udemærket. Pressecenteret var i en skøjtehal ved siden af arenaen og det center var nok lige småt nok. Intet mad til pressen ud over slik, kaffe og vand. Men indkøbscenteret i Fields var jo tæt på som de sagde!
Jeg tog så madpakke med de andre dage - vist første gang jeg har gjort det til et EM!
Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageDa jeg også dækkede begivenheden for Ritzau Foto og AP havde jeg en grå fotovest og bedre adgang end de fleste fotografer. Det er stadigvæk ikke det nemmeste at lave gode svømmebilleder. 95 procent af billederne er taget med 400 mm og 1.4 konverter.
Lidt over 700 billeder har jeg sendt hjem og AP tog godt 125, så det må vel være godkendt. Også set i lyset af hvor hurtigt jeg har redigeret dem.
Nu venter nogle fridage - må skulle jeg tage en tur i svømmehallen......

Billedhjul her.

De bedste billeder....Pressefoto

Posted by Jens Dresling Thu, December 14, 2017 15:15:15

Blog image...fra Danmarks bedste sportsfotograf - han hedder Lars Rønbøg og ses her til en fodboldkamp i Parken - finder du her.

Ugen der gik....Pressefoto

Posted by Jens Dresling Sun, December 03, 2017 08:55:22

Pænt travlt i denne uge, endnu ikke helt færdig, mangler noge vinterbadere og en enkelt fodboldkamp. Men ellers har ugen budt på doorstep pressemøde, finanslovsforhandlinger, samråd, bilbrand, u-båden, mistænkeligt dødsfald, glögg- og ørevokslys-test til bagsiden, portrætter af embedsmand, kronprinsen en svømmer, operachefen, en måske kommende borgmester, 40-års fødselsdags reception for Mette Frederiksen og så afsluttende med demonstration foran rådhuset i Slagelse og efterfølgende byrådsmøde. Det var sgu sjovt!
Tag et kig:
Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageOg så glemte jeg lige at sige Lars Dareberg igen i år har sin julekalender på sin eller lukkede blog. Tag et kig her.
Mere følger....